Κύριο περιεχόμενο

 

 

H Χορευτική Ομάδα του Φ.Τ.Ε. στην Αγία Μαρίνα Παιανίας
Η Ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Μαρίνας Παιανίας σε συνεργασία με το Δήμο Παιανίας, στην όγδοη αναβίωση στιφάδου στο πλαίσιο του παραδοσιακού εορτασμού της πολιούχου της περιοχής Αγίας Μαρίνας.

Συγχαρητήρια σε όλη την Ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος για την όμορφη εμφάνιση.

Ευχαριστούμε θερμά τον εξωραϊστικό πολιτιστικό σύλλογο Αγίας Μαρίνας Παιανίας για την πρόσκληση συμμετοχής και την άψογη φιλοξενία  σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση.

 

2η Γιορτή του Κάμπου Νάουσας

 

Η Ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος συμμετείχε με επιτυχία στη 2η Γιορτή του Κάμπου Νάουσας που διοργανώθηκε από το Μορφωτικό και Πολιτιστικό Σύλλογο Κάμπου Νάουσας στις 1  & 2 Ιουλίου 2017. Η φετινή εκδήλωση, ήταν αφιερωμένη στον τρόπο ζωής της γυναίκας της περιοχής και της Γυναικείας Αγροτικής επιχειρηματικότητας.

Συγχαίρουμε τους διοργανωτές για τον άψογο συντονισμό και διοργάνωση, όλες τις ομάδες που συμμετείχαν και φυσικά, τα μέλη και τους χοροδιδασκάλους για τις μοναδικές επιδόσεις τους!