Κύριο περιεχόμενο

Εκδήλωση Αρχηγείου Ελληνική Αστυνομίας στον Φ.Τ.Ε.


Την Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου, ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος είχε την τιμή και χαρά να φιλοξενήσει στην αίθουσα εκδηλώσεών του ένα σπουδαίο επετειακό αφιέρωμα,  που διοργάνωσε και παρουσίασε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας στο πλαίσιο θεματικής σειράς εκδηλώσεων εθελοντικού χαρακτήρα για την εθνική επετείου της 28ης Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση με τίτλο "Εικόνες και μνήμες του '40", περιελάμβανε ένα θεατρικό αναλόγιο, το θεατρικό μονόπρακτο "Ο φανταράκος", του Αλέκου Σακελλάριου, καθώς και τραγούδια και ηχητικά της περιόδου του πολέμου, που ταξίδεψαν τους παρευρισκόμενους στην εποχή εκείνη.

Το άκρως συγκινητικό αυτό αφιέρωμα στο έπος του ΄40, αποδόθηκε άψογα από την ομάδα των ερασιτεχνών ηθοποιών - αστυνομικών και πολιτικών υπαλλήλων του Σώματος, υπό τις μοναδικές οδηγίες του σκηνοθέτη και επιμελητή της εκδήλωσης, κυρίου Μπασιάκου Γεώργιου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, που χειροκροτήθηκε με θέρμη και ενθουσιασμό από το κοινό, έλαβε τον λόγο ο πρόεδρος του Φορέα κος Μπασιάς Εμμανουήλ, ο οποίος συνεχάρη τους συντελεστές της εκδήλωσης και εξέφρασε τα συγχαρητήρια και ευχαριστίες του στο Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για τις αξιόλογες πρωτοβουλίες και την ευγενική κοινωνική προσφορά. Ακολούθησαν ανάλογες τοποθετήσεις από τον Αντιπρόεδρο Β΄, κο Ζάκα Φώτη, την Ταμία, κα Στρατηγάκου Τασία, ενώ εκ μέρους του Δ.Σ. παρέστη και η Γενικής Γραμματέας, κα Κατσαρού Δήμητρα. Από τον πολιτικό κόσμο παρέστη ο κύριος Χαρόπουλος Βασίλης, πολιτικός Υπεύθυνος του τομέα Πρόνοιας και Αναπηρίας του Ποταμιού.

Ευχαριστούμε θερμά το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και το συγχαίρουμε για τις πράξεις κοινωνικής ευαισθησίας και ιστορικής συνείδησης, ευελπιστώντας σε ανάλογες συνεργασίες στο μέλλον.