Κύριο περιεχόμενο

 

Η επιτυχία της παράστασης «ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ …. ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ»

Την Δευτέρα, 4 Ιουνίου 2018, η Θεατρική Ομάδα του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, παρουσίασε στην θεατρική σκηνή του Φορέα μια μοναδική Θεατρική παράσταση, με τίτλο: «ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ …. ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ», αφιερωμένη στις ερωτικές σχέσεις ανάμεσα στις γυναίκες και τους άντρες.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να απολαύσει «Το Άλμπουμ» του Jean-Claude Carriere, σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου & αποσπάσματα από το έργο «Ψύλλοι στ΄ αυτιά»,  του  George Feydeau, σε μετάφραση Μίνωα Βολανάκη.

Η επιτυχία της παράστασης σηματοδοτήθηκε από τα παρατεταμένα χειροκροτήματα της κατάμεστης αίθουσας για τις άψογες επιδόσεις των ακόλουθων ηθοποιών: Γωγώ Ρουκουτάκη (Αντιπρόεδρος Δ.Σ.), Παναγιώτης Καλκούνης, Βιβή Χριστοδούλου, Εύη Ασλάνογλου, Ελένη Γκουβάτσου και Βαγγέλης Μουρούκος. Καλλιτεχνικά και σκηνοθετικά υπεύθυνος ήταν ο κος Γιάννης Νικολόπουλος.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν την εκδήλωση ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κος Γιάννης Μπαλάφας, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Δήμου Αθηναίων, κος Γιάννης Μπρούλιας, η Περιφερειακή Σύμβουλος στην Περιφέρεια Αττικής για θέματα αναπηρίας, κα Βιβύ Τσαβαλιά, ο εκπρόσωπος του Π.Σ.Τ., κος  Παναγιώτης Μαρκοστάμος, και η ηθοποιός και Πρόεδρος του Σπιτιού του Ηθοποιού, κα Άννα Φόνσου.

Εκ μέρους της Διοίκησης, παρευρέθησαν ο κος Εμμανουήλ Μπασιάς, Πρόεδρος, ο κος Φώτης Ζάκκας, Αντιπρόεδρος, η κυρία Δήμητρα Κατσαρού, Γενική Γραμματέας, ο κος Χρήστος Λέκκας, Μέλος, η κα Μαρία Τζεβελέκου, Μέλος.

Ευχαριστούμε όλους όσους βρέθηκαν στο πλευρό μας για άλλη μια φορά στην αξιόλογη αυτή εκδήλωση, φίλους, συνεργάτες, υποστηρικτές, εργαζόμενους και εθελοντές.

 Την παράσταση μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο link που ακολουθεί:

https://youtu.be/aunwWb-TGzE