Κύριο περιεχόμενο

 

 

Μια καλοκαιρινή βραδιά στον Κήπο Πολιτισμού

 

Την Παρασκευή, 21 Ιουνίου, ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, διοργάνωσε μια μοναδική καλοκαιρινή βραδιά στον Κήπο Πολιτισμού των εγκαταστάσεών του, την οποία απόλαυσαν δεκάδες φίλοι και ωφελούμενοι.

Μια ιδιαίτερα κεφάτη ατμόσφαιρα, γεμάτη μουσική και χορό ήταν το χαρακτηριστικό της εορταστικής αυτής βραδιάς, ενόψει του καλοκαιριού και ύστερα από έναν άκρως δημιουργικό χειμώνα. Σε αυτό το σημείο θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους μουσικούς, κο Ζαχαρία Μπασιά, καθώς και τον κο Καρνάβα Χρήστο και κο Χριστοδούλου Αλέξανδρο (ωφελούμενους του Φορέα), όπως και τους υπόλοιπους εθελοντές που φρόντισαν για την ομαλή έκβαση της εκδήλωσης.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν φίλοι και μέλη του Φορέα μας, καθώς και εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου ο Πρόεδρος, κος Μπασιάς Εμμανουήλ, ο Αντιπρόεδρος, Α΄, κος Ζάκκας Φώτιος, η Αντιπρόεδρος Β΄ & υπεύθυνη Πολιτιστικών Δράσεων, κα Ρουκουτάκη Γεωργία, η Γενική Γραμματέας, κα Κατσαρού Δήμητρα, η Ταμίας,  κα Στρατηγάκου Τασία και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου, κος  Κορομηλάς Χρήστος.

Επίσης, μας τίμησαν με την παρουσία τους ο υφυπουργός Αθλητισμού, κος Βασιλειάδης Γεώργιος, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Φωτίου Θεανώ, ο υποψήφιος βουλευτής ΚΙΝΑΛ Νοτίου Τομέα, κος Πεταλωτής Γιώργος, η Υποψήφια Βουλευτής Νέας Δημοκρατίας Νοτίου Τομέα, κα Βασιλάκη Ρένα.

 

Σας ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!