Κύριο περιεχόμενο

 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ

Την Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, η Θεατρική Ομάδα του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας, διοργάνωσε μια πολιτιστική εκδήλωση στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας ατόμων με Αναπηρία.

Έτσι, η Θεατρική Ομάδα του «ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ», παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την θεατρική παράσταση με τίτλο: «ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜ ΚΑΙ ... ΑΛΛΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ» και πιο συγκεκριμένα, το Μονόπρακτο «Το Άλμπουμ» του Jean-Claude Carriere, σε μετάφραση Ξένιας Καλογεροπούλου & αποσπάσματα από το έργο «Ψύλλοι στ΄αυτιά» του  George Feydeau, σε μετάφραση Μίνωα Βολανάκη.

Τα μέλη της θεατρικής ομάδας κα Γωγώ Ρουκουτάκη (Αντιπρόεδρος Φ.Τ.Ε.), κος Παναγιώτης Καλκούνης, κα Εύη Ασλάνογλου, κα Βιβή Χριστοδούλου, κα Ελένη Γκουβάτσου και κος Βαγγέλης Μουρούκος, απέδωσαν άψογα τους ρόλους τους υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του κου Γιάννη Νικολόπουλου και γοήτευσαν το πλήθος των παρευρισκόμενων.

Την παράσταση τίμησαν πέρα από φίλους του Φορέα, δημότες Καλλιθέας και όχι μόνο, ο κος Γιάννης Μπαλάφας, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β Αθήνας και πρώην Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο κος Κώστας Ασκούνης, πρώην Δήμαρχος Καλλιθέας, ο κος Μπάμπης Κουτσουπέτρος, συνεργάτης του Φορέα και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Καλλιθέας, οι συνεργάτης του Φορέα από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, κος Μηλιώνης Απόστολος και η ομάδα του και ο φίλος και υποστηρικτής του Φορέα, κος Ζούλοβιτς.

Εκ μέρους του Διοκητικού Συμβουλίου, παρέστησαν ο Πρόεδρος, κος Εμμανουήλ Μπασιάς, ο Αντιπρόεδρος, κος Φώτης Ζάκας, καθώς και τα μέλη κκ. Χρήστος Κορομηλάς και Χρήστος Λέκκας.

Την όλη εκδήλωση χαιρέτησε με τιμητική επιστολή του ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κος Δημήτρης Κάρναβος.