Κύριο περιεχόμενο

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΚΑΣ ΔΟΥΡΟΥ ΡΕΝΑΣ
ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

Την Τετάρτη, 3 Απριλίου, επισκέφθηκε τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος η Περιφερειάρχης Αττικής, κα Δούρου Ρένα, η οποία συνοδευόταν από τον κο Ξυδάκη Νίκο, πρώην Αναπληρωτή Υπουργό Πολιτισμού, τον κύριο Καπάταη Χρήστο, Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα, την κα Λεβέντη Αγγελική, Περιφερειακή Σύμβουλο Αττικής Νοτίου Τομέα και εντεταλμένη σε θέματα Δημοσίων Σχέσεων, την κα Ιωάννα Τσούπρα, Περιφερειακή Σύμβουλο Ανατολικής Αττικής, τον κο Ψαλιδόπουλο Θεόδωρο, υποψήφιο Δήμαρχο Καλλιθέας και άλλους υποψήφιους της Περιφέρειας και των Δήμων.

Κατά την τιμητική αυτή επίσκεψη, σημειώθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, κο Μπασιά Εμμανουήλ, τους Αντιπροέδρους κο Ζάκκα Φώτη και κα Ρουκουτάκη Γεωργία, την Γενική Γραμματέα, κα Κατσαρού Δήμητρα, την Ταμία, κα Στρατηγάκου Τασία, τα μέλη, κο Κορομήλα Χρήστο και κο Λέκκα Χρήστο.

Κατά την συνάντηση, η Περιφερειάρχης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί εκτενώς για την μοναδικότητα του έργου του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος και την διαρκή μέριμνά του για προώθηση των καταστατικών του σκοπών παρά τις αντιξοότητες.

Η κυρία Δούρου συνομίλησε με τυφλούς εργάτες, απασχολούμενους στο Εργαστήριο Σκουπών-Βουρτσών και συνεχάρη τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος για την πλούσια και πολλαπλά ωφέλιμη δράση του, ειδικά στο πεδίο της επαγγελματικής αποκατάστασης τυφλών ατόμων. Δήλωσε μάλιστα πως τόσο η ίδια, όσο και οι συνεργάτες της, θα εξακολουθήσουν να στηρίζουν το σημαντικό και πολυσχιδές έργο του Φορέα.