Κύριο περιεχόμενο

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΚΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ, ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

Την Παρασκευή 19 Απριλίου, επισκέφθηκε τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κος Γιώργος Βασιλειάδης, μαζί με το επιτελείο του.

Κατά την τιμητική αυτή επίσκεψη, σημειώθηκε συνάντηση με την Αντιπρόεδρο του Δ.Σ, κα Ρουκουτάκη Γεωργία, την Ταμία, κα Στρατηγάκου Τασία, το μέλος, κο Κορομηλά Χρήστο καθώς και την Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας, κα Μήλα Γεωργία. Στο πλαίσιο αυτής, ενημερώθηκε για την σπουδαιότητα του έργου του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος και σημειώθηκε ξενάγησή του στα Τμήματα και Παραγωγικά Εργαστήρια του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος. Ιδιαίτερη αναφορά βέβαια σημειώθηκε στις μοναδικές δράσεις προαγωγής του αθλητισμού και πολιτισμού του Φορέα, μέσω του Γυμναστηρίου, της Ομάδας των Παραδοσιακών Χορών, του Θεατρικού Εργαστηρίου κ.ο.κ., με ανάλογο ενδιαφέρον από τον Υφυπουργό.

Ο Υφυπουργός συνεχάρη τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος για την πλούσια και πολλαπλά ωφέλιμη δράση του και δήλωσε πως θα σταθεί στο πλευρό του, υπογραμμίζοντας την αναγκαιότητα διασφάλισης και στήριξης καινοτόμων προγραμμάτων αθλητισμού και πολιτισμού για όλους, δίχως στεγανά και διακρίσεις.