Κύριο περιεχόμενο

 

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΗΣ WORLD BLIND UNION

ΣΤΟΝ ΦΑΡΟ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 

 

 

Την Δευτέρα, 6 Μαΐου, επισκέφθηκαν τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος εκπρόσωποι της διοίκησης από διάφορα κράτη-μέλη του Οργανισμού World Blind Union.

Κατά την τιμητική αυτή επίσκεψη, σημειώθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα, κο Μπασιά Εμμανουήλ, τους Αντιπροέδρους κο Ζάκα Φώτη και κα Ρουκουτάκη Γεωργία, την Γενική Γραμματέα, κα Κατσαρού Δήμητρα, το Μέλος, κα Τζεβελέκου Μαρία, καθώς και την Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας, κα Μήλα Γεωργία.

Επίσης, παρέστησαν εκ μέρους του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, ο Πρόεδρος κος Μαργιόλας Ηλίας, η Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων και Αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας, κα Άγκαθα Καρρά και ο Αναπληρωτής Οργανωτικός Γραμματέας, κος Σηφάκης Δημήτρης και εκ μέρους της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών, ο Αντιπρόεδρος, κος Μαρκοστάμος Παναγιώτης.

Κατά την συνάντηση, παρουσιάστηκε αναλυτικά το έργο και η δράση του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών σε όλα τα επίπεδα μέσα στις δεκαετίες, ως μέλη της World Blind Union.

Μετά από δημιουργική συζήτηση, ακολούθησε ξενάγηση των επισκεπτών στο μοναδικό Μουσείο Αφής, με την υλοποίηση του προγράμματος της ειδικής απτικής διαδρομής, το οποίο απέσπασε τις καλύτερες των εντυπώσεων από το σύνολο των συμμετεχόντων.