Κύριο περιεχόμενο

 ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΏΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΚΑΣ ΘΕΑΝΩΣ ΦΩΤΙΟΥ ΣΤΟΝ Φ.Τ.Ε. 

 

 

 

Την Δευτέρα, 13 Μαΐου, επισκέφθηκε τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κα Φωτίου Θεανώ, μαζί με τον κο Ψαλιδόπουλο Θεόδωρο, υποψήφιο Δήμαρχο Καλλιθέας, τον κο Παπαδάκη Βαγγέλη, τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, κο Καψάλη Δημήτρη και κα Παπαβασιλείου Άννα, καθώς και λοιπούς υποψηφίους.

Κατά την τιμητική αυτή επίσκεψη, σημειώθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Δ.Σ., κο Μπασιά Εμμανουήλ, την Αντιπρόεδρο Δ.Σ., κα Ρουκουτάκη Γεωργία, την Γενική Γραμματέα Δ.Σ. και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο Καλλιθέας, κα Κατσαρού Δήμητρα, την Ταμία Δ.Σ., κα Στρατηγάκου Τασία, τα μέλη Δ.Σ., κα Τζεβελέκου Μαρία και κο Κορομηλά Χρήστο, καθώς και την Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας, κα Μήλα Γεωργία.

Στην συνάντηση τέθηκαν και συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα του Φορέα, όπως σχετιζόμενα με τα Παραγωγικά Εργαστήρια και την επαγγελματική αποκατάσταση, την προσβασιμότητα  κ.ο.κ., στην βάση των διαρκών προσπαθειών του για καινοτόμες και πολλαπλά ωφέλιμες δράσεις σε όλα τα πεδία παρά τις αντιξοότητες.

 

 

 

Μάλιστα, κατά την συνάντηση, το Μέλος Δ.Σ., κος Κορομηλάς Χρήστος και βραβευθείς στον παγκόσμιο αγώνα Oceanman World Championship στο Ντουμπάι για τις επιδόσεις του στην κολύμβηση, αφιέρωσε τιμητικά την νίκη του στην Υπουργό, δίνοντάς της ως αναμνηστικό το βραβείο του.

Ο Υπουργός συνεχάρη για άλλη μια φορά τον Φάρο Τυφλών της Ελλάδος για την πλούσια και πολλαπλά ωφέλιμη δράση του και δήλωσε πως θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στο στο πλευρό του για την διασφάλιση των κοινωνικά αναγκαίων δράσεών του.