Κύριο περιεχόμενο

Το Λευκό Μπαστούνι από τα εργαστήρια του ΦΤΕ

 

 

Το Μοναδικό Ελληνικό Λευκό Μπαστούνι από τα παραγωγικά εργαστήρια του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος

 

 

 

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος ανακοινώνει την παραγωγή και διάθεση του  Μοναδικού, Ελληνικού Λευκού Μπαστουνιού, που παράγεται στα Πιστοποιημένα με ISO 9001:2015 Εργαστήρια του, από τυφλούς εργαζόμενους, για τυφλούς χρήστες, με στοχευμένο σχεδιασμό, απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες τους.

Το μπαστούνι είναι αλουμινένιο, επενδεδυμένο με λευκό πλαστικό κάλυμμα και λαστιχένια λαβή. Ανάλογα με τις ανάγκες του χρήστη στο τελείωμα διατίθενται απλή πλαστική μύτη ή περιστρεφόμενη μύτη. Έχει δυνατότητα σπασίματος σε τέσσερα σημεία και φωσφορίζουσες ταινίες σε δύο σημεία. 

Διατίθεται σε ύψη από 1μ. μέχρι και 1.40 εκ., με κόστος 20,00€ με την απλή πλαστική μύτη και 25,00€ με την περιστρεφόμενη μύτη, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Όσοι χρήστες επιθυμούν να αγοράσουν μόνο την περιστρεφόμενη μύτη το κόστος είναι 7€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.

Για περισσότερες πληροφορίες και παραγγελίες με δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας, επικοινωνήστε με το τμήμα της Κοινωνικής Υπηρεσία του Φορέα, στο 210-9415222. 


Αθηνάς 17 Καλλιθέα

ΤΚ 176 73 ΑΘΗΝΑ

Τηλ. : 2109415222  Fax : 2109415271

Website: www.fte.org.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.